FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Biščević primio južnoafričku veleposlanicu

ZAGREB, 12. rujna 2005. (Hina) - Državni tajnik za politička pitanja uMinistarstvu vanjskih poslova i europskih integracija (MVPEI) HidoBiščević primio je u ponedjeljak veleposlanicu Južnoafričke Republikeu Hrvatskoj, sa sjedištem u Budimpešti, Duduzilu M. Khozu, priopćiloje MVPEI.
ZAGREB, 12. rujna 2005. (Hina) - Državni tajnik za politička pitanja u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija (MVPEI) Hido Biščević primio je u ponedjeljak veleposlanicu Južnoafričke Republike u Hrvatskoj, sa sjedištem u Budimpešti, Duduzilu M. Khozu, priopćilo je MVPEI.

Na susretu su istaknuti visoko razvijeni odnosi Hrvatske i Južnoafričke Republike, te je naglašeno kako bi otvaranje južnoafričkog veleposlanstva u Zagrebu pridonijelo njihovu daljnjem unapređenju, kaže se u priopćenju.

S obzirom da je veleposlanica Khoza nerezidentna veleposlanica Južnoafričke Republike za dio država jugoistočne Europe, državni tajnik Biščević ju je ukratko upoznao s odnosima Hrvatske i susjednih država te s odnosima Hrvatske i EU, dodaje se u priopćenju.

Pri tom je naglasio, navodi se u priopćenju, kako Hrvatska očekuje da će pristupni pregovori s EU-om početi u najskorije vrijeme.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙