FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Britanke tvrde: Seks je najbolji u 40-ima

LONDON, 10. rujna 2005. (Hina/AFP) - Tri četvrtine Britanki smatra daim je seks u 40-ima bolji nego kada su imale dvadesetak godina manje,rezultati su istraživanja tamošnjeg magazina Health Plus.
LONDON, 10. rujna 2005. (Hina/AFP) - Tri četvrtine Britanki smatra da im je seks u 40-ima bolji nego kada su imale dvadesetak godina manje, rezultati su istraživanja tamošnjeg magazina Health Plus.

U istraživanju je sudjelovalo 2.000 Britanki starijih od 40 godina. Njih 77 posto odgovorilo je da sada više uživaju u seksu nego prije 20 godina. Njih 45 posto tvrdi da sada ima i veći seksualni apetit. Čak 69 posto ih se sada smatra seksualno pustolovnijima nego ranije, a 66 posto ih ima više povjerenja u svoje tijelo.

U komentaru magazina navodi se da zrele žene sada u seksu uživaju mnogo više nego njihove "hopa-cupa u krevetu" mlađe sunarodnjakinje. "One sada imaju više seksualnog samopozdanja, znaju što ih zadovoljava i imaju mnogo bolji seksualni život nego 20-godišnjakinje. Istinu govoreći, žene starije od 40 znaju uživati u strasti", navodi se u komentaru.

Istraživanje donosi i loše vijesti za mladiće željne provoda s iskusnijim ženama. Naime, njih samo 33 posto voli muškarce mlađe od sebe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙