FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za petak, 9. rujna

ZAGREB, 8. rujna 2005. (Hina) - Objavljujemo najavu važnijih događajaza petak, 9. rujna.
ZAGREB, 8. rujna 2005. (Hina) - Objavljujemo najavu važnijih događaja za petak, 9. rujna.

ZAGREB - Predsjednik hrvatske Vlade Ivo Sanader sastat će se s predstavnicima sindikalnih središnjica (Vlada, Trg Sv. Marka 2 u 11 sati).

ZAGREB - Okrugli stol u organizaciji HSP-a o temi "Utjecaj rasta cijena nafte na hrvatsko gospodarstvo (Novinarski dom, Perkovčeva 2 u 10 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare Demokratskog centra na kojoj će govoriti potpredsjednik stranke Joško Morić (Ilica 48/I u 10,30 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare HNS-liberalni demokrati o temi "Kako je ministar Primorac nadmašio Copperfielda" (HNS, Kneza Mislava 8 u 11 sati).

ZAGREB - Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić otvara novouređenu ribarnicu na tržnici Dolac (Dolac u 9 sati).

OSIJEK - Hrvatsko narodno kazalište - Dani otvorenog kazališta od 9. do 16. rujna.

UDBINA - Na Krbavskom polju svečanu svetu misu predvodit će nadbiskup zagrebački kardinal Josip Bozanić s drugim hrvatskim biskupima. Položit će se kamen temeljac i blagosloviti gradilište Crkve hrvatskih mučenika na Udbini (11 sati), a potom slijedi prigodni program u kojem će se nazočnima obratiti potpredsjednik Hrvatskog sabora Drako Milinović i ličko-senjski župan Milan Jurković (12,30 sati).

MARIJA BISTRICA - Konferencija za novinare u povodu 274. zavjetnog hodočašća Grada Zagreba i uređenja Bistričke kalvarije (Nacionalno svetište Majke Božje Bistričke na Kalvariji u 14,30 sati). Za novinare je iz Zagreba organiziran autobusni prijevoz s polaskom ispred zagrebačkog Gradskog poglavarstva (Trg S. Radića 1 u 13,30 sati).

VINKOVCI - Prvom od pet folklornih večeri na kojima će nastupiti pet odraslih i 22 dječje folklorne skupine iz Vukovarsko-srijemske županije započinju 40. vinkovačke jeseni koje se održavaju do 19. rujna. Na toj manifestaciji tradicijske kulture, prema procjenama organizatora grada Vinkovaca i Zajednice kulturno-umjetničkih društava Vukovarsko-srijemske županije, ove će godine nastupiti 10 tisuća sudionika iz zemlje i inozemstva. Tijekom 40. Vinkovačkih jeseni, čiji je pokrovitelj predsjednik Vlade Ivo Sanader, održat će se 80-ak folklornih, kulturnih, gospodarskih, sportskih i drugih događaja (Trg vinkovačkih jeseni u 19 sati).

VINKOVCI - U okviru 40. Vinkovačkih jeseni održat će se i Drugi festival slavonskog kulena. Organizator festivala je Udruga slavonski domaći kulen-kulin koja okuplja 50-ak proizvođača tog proizvoda s područja cijele Slavonije (Hotel Slavonija u 15 sati).

ZAGREB - Konferencija za medije u povodu otvaranja izložbe klasika moderne i suvremene hrvatske umjetnosti Ljube Ivančića - Aktovi na kojoj će biti predstavljen opus do sada neizlaganih slika na temu akta nastalih od 1955. do 2003. (Umjetnički paviljon, Trg kralja Tomislava 22 u 12 sati).

SISAK - Konferencija za novinare PU sisačko-moslavačke o otkrivanju počinitelje više teških krađa na području Siska i Kutine te na štetu sisačkog Gradskog muzeja (Rimska ulica 19 u 11 sati).

Dežurni urednici na desku:

prijepodne - Srebrenka Parlov

poslijepodne - Serđo Obratov

navečer - Milka Ćurković

telefon: 01/4808 600

telefaks: 01/4808 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙