FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Engleska: Eriksson se ispričao naciji zbog poraza u Belfastu

BELFAST, 8. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Engleski izbornik Sven-GoranEriksson ispričao se naciji zbog poraza u Belfastu od Sjeverne Irske(1:0), ali je kazao da ne pomišlja na ostavku.
BELFAST, 8. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Engleski izbornik Sven-Goran Eriksson ispričao se naciji zbog poraza u Belfastu od Sjeverne Irske (1:0), ali je kazao da ne pomišlja na ostavku.

"Vrlo smo razočarani i želio bih se ispričati u svoje ime i uime svojih igrača što smo izgubili u Belfastu. Posebno se ispričavam navijačima koji su potrošili dosta novca da dođu u Belfast", kazao je Eriksson.

Englezi u Belfastu nisu izgubili još od daleke 1927., a gubitak ukalkulirana tri boda znače i najvjerovatniji gubitak prvoga mjesta u skupini koje izravno vodi na SP na Njemačku.

"Neću dati ostavku jer ćemo sve popraviti u listopadu, dobit ćemo preostale dvije utakmice i plasirati se na Svjetsko prvenstvo. Sve je još uvijek u našim rukama", kazao je Šveđanin, koji je pod velikim kritikama jer je prošlog mjeseca izgubio pripremnu utakmicu od Danske (1:4).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙