FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Engleska: Lyon ponudio Liverpoolu 12.5 milijuna eura za Baroša

LONDON, 19. kolovoza 2005. (Hina/AFP) - Europski prvak Liverpool dobioje u petak novu ponudu od francuskog prvaka Lyona koji za češkognapadača Milana Baroša nudi 12.5 milijuna eura.
LONDON, 19. kolovoza 2005. (Hina/AFP) - Europski prvak Liverpool dobio je u petak novu ponudu od francuskog prvaka Lyona koji za češkog napadača Milana Baroša nudi 12.5 milijuna eura.

Baroš (23) je odbio prvu ponudu Lyona od 10.3 milijuna eura još u lipnju, budući da mu je isti novac za ostanak nudio i Liverpool. U međuvremenu se pojavila ponuda Aston Ville od 9.6 milijuna eura, uz dodatak peruanskog nogometaša Nolberta Solana, a Barošu su se javili i iz njemačkog Schalkea.

Najbolji strijelac prošlog Europskog prvenstva igrao je 39 utakmica za Češku i postigao 25 zgoditaka, a ove sezone u Liverpoolu ima iznimno tešku konkurenciju u napadu sa Fernandom Morientesom, Djibrilom Cisseom i novokupljenim divom Peterom Crouchom.

Lyon je dobio oko 40 milijuna eura odštete od Chelsea za Michaela Essiena, a Barošov odlazak bi otvorio mjesto povratku Michaela Owena među "Redse".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙