FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Uskoro i digitalni Harry Potter

LONDON, 8. rujna 2005. (Hina/AP) - Omiljeni književni junaktinejdžera, ali i odraslih, Harry Potter bit će uskoro dostupan i udigitalnom obliku i bit će ga moguće downlodirati na iPode, objavilisu autorica J.K.Rowling i izdavač Random House Trade Group.
LONDON, 8. rujna 2005. (Hina/AP) - Omiljeni književni junak tinejdžera, ali i odraslih, Harry Potter bit će uskoro dostupan i u digitalnom obliku i bit će ga moguće downlodirati na iPode, objavili su autorica J.K.Rowling i izdavač Random House Trade Group.

Autorica djela o Harryju Potteru J.K.Rowling objavila je kako će svih šet knjiga o malom čarobnjaku izaći u obliku digitalnih audio-knjiga a moći će ih se preslušavati na iPodu.

Audio knjige o Harryju Potteru moći će se nabaviti po cijeni od 32,95 dolara pojedinačno ili za 249 dolara za paket od svih šest knjiga. Na njima će se naći "kompletna knjižica u boji" kao i ranije "neobjavljena čitanja J.K.Rowling", kazao je izdavač Random House Trade Group.

Zahvaljujući pojavi iPoda digitalne knjige postale u najzanimljivije područje izdavaštva i njihova se prodaja učetverostručila u razdoblju do 2001. do 2003. godine.

J.K.Rowling je izjavila kako jedino strahuje od mogućeg online piratstva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙