FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za utorak, 6. rujna

ZAGREB, 6. rujna 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zautorak, 6. rujna.
ZAGREB, 6. rujna 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za utorak, 6. rujna.

ZAGREB - Predsjednik hrvatske Vlade Ivo Sanader sastat će se s predsjednicima parlamentarnih stranaka (Vlada, Trg Sv. Marka 2 u 11,30 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare Predsjedništva Akademije pravnih znanosti Hrvatske, na kojoj će predstaviti svoje stručno i znanstveno stajalište o pravnim mogućnostima i posljedicama namjere slovenske Vlade o donošenju zakona o proglašenja ekološkog i/ili epikontinentalnog pojasa u Jadranskom moru (vijećnica Pravnog fakulteta, Trg maršala Tita 14/II u 12 sati).

KRAPINA - Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnost Jadranka Kosor otvorit će Savjetovalište za djecu, mladež, brak i obitelj (F. Galovića 6 u 13 sati).

KARLOVAC - Konferencija za novinare u povodu Dana Hrvatskih voda i obilježavanje 50 godina Vodoprivrede Karlovac (hotel Korana Srakovčić, perivoj Josipa Vrbanića u 13 sati).

BJELOVAR - Konferencija za novinare Organizacijskog odbora za obilježavanje 14. obljetnice oslobodilačke operacije "Otkos 10". To je bila prva uspješna oslobodilačka operacija Domovinskog rata, koju su hrvatski branitelji izveli na području Bjelovarsko-bilogorske, Požeško-slavonske i Virovitičko-podravske županije tijekom studenoga i prosinca 1991. godine. Tada je oslobođeno šire područja Bilogore i Papuka - oko 1200 četvornih kilometara četvornih hrvatskog okupiranog prostora (oko 110 sela i zeseoka). Obilježavanje 14. obljetnice oslobodilačke operacije "Otkos 10" bit će od 8. do 12. rujna , (hotel Bjelovar u 9 sati).

ZAGREB - Otvorenje retrospektivne izložbe "Ivan Tišov (Viškovci 1870. - Zagreb 1928.)", (Galerija Klovićevi dvori, Jezuitski trg 4 u 19 sati)

ZAGREB - Konferencija za novinare u povodu 274. zavjetnog hodočašća vjernika grada Zagreba i mladih Zagrebačke nadbiskupije u Mariju Bistricu. Govoriti će glavni organizator hodočašća biskupski vikar za grad Zagreb Josip Oslić i povjerenik za pastoral mladih zagrebačke nadbiskupije Božidar Tenšek (Nadbiskupski duhovni stol, Branjugova 1 u 11 sati).

ZAGREB - Izložbu crteža "Likovni dnevnik" slikara Ante Sardelića pod pokroviteljstvom Hrvatskog sabora otvorit će kanadska veleposlanica u Republici Hrvatskoj Stefanie Beck. O Sardelićevom likovnom stvaralaštvu govorit će Ljiljana Domić te u ime Društva Blaćana i prijatelja Blata u Zagrebu predsjednik Društva Nikola Mirošević. Posljednji put Sardelić je izlagao u Zagrebu 1997. grafičku mapu "Vječna Domovina", (Muzej Mimara, Rooseveltov trg u 20 sati).

Dežurni urednici na desku:

prijepodne - Milka Ćurković

poslijepodne - Neven Leskovar

navečer - Srebrenka Parlov

telefon: 01/4808 600

telefaks: 01/4808 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙