FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MUP: Europski revizori nisu utvrdili nikakve nepravilnosti

ZAGREB, 6. rujna 2005. (Hina) - Revizori Europske komisije, koji suprošlog tjedna posjetili hrvatsko Ministarstvo unutarnjih poslova(MUP), nisu pronašli nikakve nepravilnosti ili prepreke koje biutjecale na korištenje sredstava iz predpristupnog PHARE programa,izvijestili su danas iz MUP-a.
ZAGREB, 6. rujna 2005. (Hina) - Revizori Europske komisije, koji su prošlog tjedna posjetili hrvatsko Ministarstvo unutarnjih poslova (MUP), nisu pronašli nikakve nepravilnosti ili prepreke koje bi utjecale na korištenje sredstava iz predpristupnog PHARE programa, izvijestili su danas iz MUP-a.

Revozori Europske komisije došli su u Hrvatsku kako bi utvrdili posjeduju li ministarstva administrativne i druge kapacitete za korištenje sredstava iz europskih predpristupnih fondova, u konkretnom slučaju iz PHARE programa.

U MUP-u kažu kako u njihovom ministarstvu nisu otkrivene nikakve nepravilnosti ili prepreke za korištenje sredstava iz PHARE programa.

S dosadašnjim aktivnostima i planovima MUP-a vezanim uz korištenje tih sredstava revizore su upoznali pomoćnik ministra unutarnjih poslova zadužen za europske integracije i mirovne misije Filip Dragović te načelnik istoimenog Odjela Marko Kričančić.

Revizori su upoznati i s ustrojem MUP-a te novoosnovanom Centralnom jedinicom za provedbu projekata koji će biti financirani iz PHARE programa, među ostalim, i za provedbu projekta koji se odnose na jačanje kapaciteta granične policije i upravljanje ljudskim resursima, priopćeno je iz MUP-a.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙