FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Omišaninu osumnjičenu za pedofiliju određen jednomjesečan pritvor

SPLIT, 5. rujna 2005.(Hina) - Za 60-godišnjeg B. Z. iz Sumpetra kodOmiša, osumnjičena za seksualno zlostavljanje trojice dječaka,istražni sudac Županijskog suda u Splitu odredio je jednomjesečanpritvor, potvrđeno je danas na tom sudu.
SPLIT, 5. rujna 2005.(Hina) - Za 60-godišnjeg B. Z. iz Sumpetra kod Omiša, osumnjičena za seksualno zlostavljanje trojice dječaka, istražni sudac Županijskog suda u Splitu odredio je jednomjesečan pritvor, potvrđeno je danas na tom sudu.

Njegovo je privođenje u petak, 2. rujna, odnosno vijest da je bludničio nad djecom, razbjesnilo Sumpetrane koji su, kako je potvrdila glasnogovornica splitsko-dalmatinske Policijske uprave Marina Kraljević-Gudelj, u noći s petka na subotu kamenovali i palili njegovu imovinu.

Najprije su se okupili kod njegove kuće, a oko 2,35 sati četvorica za sada nepoznatih mladića bacila su kamenje na kuću u kojoj su se nalazili turisti. Zatim su oko 2,50 sati razbili tri izloga na osumnjičenikovoj trgovini u Omišu i zapalili brodicu u mjesnoj lučici. Za počiniteljima se još traga.

Kriminalističkom obradom 60-godišnjaka utvrđeno je kako je ljetos prošle i u srpnju ove godine počinio kažnjiva djela spolnog odnosa s dječakom te bludničio nad još dva dječaka u dobi od 9 i 11 godina. Dječacima je prijetio ako o tome budu ikomu govorili.

Sproveden je pošto je jedan od zlostavljanih dječaka sve ispričao roditeljima koji su osumnjičenika prijavili policiji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙