FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

US Open: tenisači pomažu žrtvama Katrine

NEW YORK, 2. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Vrhunski svjetski tenisačiuključili su se u akciju pomoći žrtvama uragana Katrina, koji pustošipo obalama američkih saveznih država Louisiana, Mississippia iAlabame.
NEW YORK, 2. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Vrhunski svjetski tenisači uključili su se u akciju pomoći žrtvama uragana Katrina, koji pustoši po obalama američkih saveznih država Louisiana, Mississippia i Alabame.

Veliki broj tenisača i tenisačica koji trenutno nastupaju na US Openu obvezali su se da će pokloniti nešto od svoje opreme za dražbu koja će biti upriličena potkraj sljedećeg tjedna. Sav prihod od dražbe ide Američkom crvenom križu.

Među onima koji su pristali na akciju su Andy Roddick,Maria Šarapova, Andre Agassi, Lindsay Davenport, Robby Ginepri, Justine Henin-Hardenne, Amelie Mauresmo, kao i braća Bob i Mike Bryan, dok je u četvrtak Venus Williams kazala kako će za svaki svoj nebranjeni servis (as) do kraja sezone uplatiti pod 100 dolara.

Svotu od 25.000 dolara poklonio je i legendarni John McEnroe pozvavši i ostale da daju prilog unesrećenima od uragana Katrina, zbog kojeg je živote izgubilo oko stotinu ljudi, a materijalna šteta se broji u milijardama dolara.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙