FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ATP Cincinnati: Tri Rusa u četvrtfinalu

CINCINNATI, 19. kolovoza 2005. (Hina/dpa) - Prvi tenisač svijeta RogerFederer probio se u četvrtfinale ATP Masters Series turnira uCincinnatiu pobjedom nad Belgijancem Olivierom Rochusom 6:3, 6:4.
CINCINNATI, 19. kolovoza 2005. (Hina/dpa) - Prvi tenisač svijeta Roger Federer probio se u četvrtfinale ATP Masters Series turnira u Cincinnatiu pobjedom nad Belgijancem Olivierom Rochusom 6:3, 6:4.

Švicarac je u dvoboju sa svojim najboljim prijateljem iz juniorskih dana - osvojili su juniorski Wimbledon u parovima - imao 14 as-servisa i 31 winner, pa Belgijanac nije imao pravu šansu.

"Kada smo imali manje od 16 godina redovito me dobijao. Otada sam ja malo narastao", kazao je Federer koji ove sezone ima 61 pobjedu i samo tri poraza, a u najvećem gradu Ohia traži već deveti naslov ove godine.

Hrvatska krajem rujna igra polufinale Davis Cupa protiv Rusije, a loša vijest jest da su Rusi u strašnoj formi. U Cincinnatiu su čak trojica u četvrtfinalu, Marat Safin se uspješno vraća nakon operacije koljena i gotovo je sigurno da će igrati u Splitu, dok su među posljednjom osmoricom Nikolaj Davidenko i Mihail Južni.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙