FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Policija s mukom svladala mačku provalnika u Njemačkoj

BERLIN, 30. kolovoza 2005. (Hina/dpa) - Njemačka policija pozvana jeu stan u kojem je izvršena provala i zatekavši lopova na djelu teškomga je mukom uspjela svladati i privesti.
BERLIN, 30. kolovoza 2005. (Hina/dpa) - Njemačka policija pozvana je u stan u kojem je izvršena provala i zatekavši lopova na djelu teškom ga je mukom uspjela svladati i privesti.

Vijest iz gradića na sjeveru zemlje Itzstedta ne bi plijenila pozornost njemačkih medija da se kod provalnika nije radilo o mački.

Neuobičajeni lopov nekako je provalio u prizemni stan gdje je opustošio što mu je dopalo šapa: potrgao zavjese i rolete, uništio tepihe, posteljinu i namještaj, polupao pola kuhinjskog inventara. Stigavši na mjesto zločina, policija je pronašla i ostatke riba iz prevrnutog akvarija koji je smrskan ležao na sred dnevne sobe.

Dva policajca koji su stigli na poziv napokon su našli provalnika, velikog mačka kako se skriva pod kuhinjski kredencom. Podivljali mačak opirao se uhićenju, odgrizavši jednom policajcu skoro palac i izgrebavši drugog do krvi, ali su ga odlučni čuvari reda naposljetku ipak svladali i priveli.

Mačak je oko vrata nosio pločicu s imenom i adresom tako da je vraćen svom vlasniku koji će vlasniku provaljenog i opustošenog stana morati platiti odštetu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙