FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PUZ: U Susedgradu rano jutros pokušaj ubojstva

ZAGREB, 28. kolovoza 2005. (Hina) - U Susedgradu je rano jutros nakonverbalnog i fizičkog obračuna mlađi brat (17) napao starijeg (22)kuhinjskim nožem dugačkim 28 centimetara i ubo ga u lijevu podlakticui stražnjicu, nakon čega je šakom razbio staklenu stijenu na kliznimvratima, rečeno je na konferenciji za novinare zagrebačke Policijskeuprave.
ZAGREB, 28. kolovoza 2005. (Hina) - U Susedgradu je rano jutros nakon verbalnog i fizičkog obračuna mlađi brat (17) napao starijeg (22) kuhinjskim nožem dugačkim 28 centimetara i ubo ga u lijevu podlakticu i stražnjicu, nakon čega je šakom razbio staklenu stijenu na kliznim vratima, rečeno je na konferenciji za novinare zagrebačke Policijske uprave.

Sukob je počeo jer se mlađi brat u stanu zabavljao s prijateljima koji su galamili. Stariji brat izišao je iz svoje sobe i zatražio od njih da se stišaju, pri čemu se posvađao s mlađim bratom.

Liječnička im je pomoć pružena u Općoj bolnici Svetog Duha, a osumnjičeni 17-godišnjak, nakon kriminalističke obrade, priveden je u Istražni centar Županijskoga suda u Zagrebu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙