FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NBA - Mutombo ostaje u Houstonu

HOUSTON, 28. kolovoza 2005. (Hina/Reuters) - Premda ima skoro 40godina, Dikembe Mutombo još uvijek ne razmišlja o prekidu NBAkarijere. Centar Houstona potpisao je novi ugovor na dvije godine,koji ga za Rocketse veže do 2007. godine.
HOUSTON, 28. kolovoza 2005. (Hina/Reuters) - Premda ima skoro 40 godina, Dikembe Mutombo još uvijek ne razmišlja o prekidu NBA karijere. Centar Houstona potpisao je novi ugovor na dvije godine, koji ga za Rocketse veže do 2007. godine.

"Kada odradim ovaj ugovor razmisliti ću o nastavku karijere. No, čini mi se kako ću se tada oprostiti od košarke," kazao je Mutombo, koji je tijekom 14 godina provedenih u NBA ligi sedam puta izabran u All Stars momčad, a četiri puta bio je proglašen najboljim obrambenim igračem lige.

"Mutobo je sjajan igrač velikog iskustva, koji će pomoći našem prvom centru Yao Mingu," kazao je dopredsjednik Houstona, Dennis Lindsey.

Mutombo je rođen u Kinšaci u Zairu, a studirao je na sveučilištu Georgetown. Prvi ugovor dobio je u Denveru 1991. godine kada je izabran kao četvrti izbor na draftu. Osim za Denver igrao je i za Atlantu, Philadelphiu, New Jersey i New York.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙