FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: pojačan promet

ZAGREB, 27. kolovoza 2005. (Hina) - Na većini važnijih cesta kao i naautocestama promet je pojačane gustoće, izvijestio je Hrvatskiautoklub u 11 sati.
ZAGREB, 27. kolovoza 2005. (Hina) - Na većini važnijih cesta kao i na autocestama promet je pojačane gustoće, izvijestio je Hrvatski autoklub u 11 sati.

Na autocesti A1 Zagreb-Split promet je u pojačanju i trenutno se prometuje usporeno u koloni na sjevernom ulazu u tunel Sv. Rok duljine oko kilometar, te na južnom u smjeru Zagreba oko 6 km, gdje se od tunela Božići prometuje usporeno zbog smirivanja prometa.

Kolnici su mjestimice mokri na cestama u istočnoj Slavoniji.

Zbog izgradnje južne cijevi tunela Veliki Gložac na autocesti A 6, Rijeka-Zagreb, promet će kod tunela biti prekinut na 15 minuta danas u 12 i u 20 sati.

Danas do 14 sati vrijedi zabrana prometovanja teretnim vozilima najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona, na važnijim državnim cestama.

Na graničnom prijelazu Bregana pojačan je promet osobnih vozila na izlasku iz zemlje, a na GP Rupa na ulasku, uz čekanja oko 20 minuta. Na GP Macelj kolona osobnih vozila na izlasku duga je oko 2 km. Na Bajakovu su velike gužve u putničkome prometu u oba smjera, zbog razminiranja terena u blizini D4 kod Lipovca - vozila se propuštaju posljednjih 15 minuta u satu. Zbog visokog vodostaja Save, ne vozi skela na GP Svilaj.

Trajekti plove redovito. U većini trajektnih luka promet je pojačan uz moguća čekanja

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙