FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Upravitelj budimpeštanskog okruga želi mini-suknje

BUDIMPEŠTA, 27. kolovoza 2005. (Hina/Reuters) - Gabor Mitynan,upravitelj 12. okruga u Budimpešti, izjavio je da bi službenice ugradskoj vijećnici trebale nositi mini suknje, ali samo ako imaju"potpuno savršene noge", prenosi internet stranica Index.hu.
BUDIMPEŠTA, 27. kolovoza 2005. (Hina/Reuters) - Gabor Mitynan, upravitelj 12. okruga u Budimpešti, izjavio je da bi službenice u gradskoj vijećnici trebale nositi mini suknje, ali samo ako imaju "potpuno savršene noge", prenosi internet stranica Index.hu.

Konzervativac koji upravlja bogatim 12. okrugom glavnoga grada Mađarske drži da bi se gradski službenici trebali prestati oblačiti kao prosjaci ili kao turisti. On je protiv obnaženih trbuha kod žena jer misli da "samo rijetke žene imaju dobro oblikovane trbuhe koji su vrijedni izlaganja pogledima".

Mitynan želi propisati i tip najlonki koje bi nosile uposlenice: 5-10 dena za ljeto, 15 dena za proljeće i jesen te 20 dena za zimu.

Mitynan je odlučio svoje zamisli uputiti kao prijedlog zakona u gradsku skupštinu ali ima malo vjerojatnosti da takav prijedlog prođe glasovanje i dobije potporu upravitelja ostala 22 okruga u kojima vladaju liberali i socijalisti.

Gradonačelnik Budimpešte Gabor Demszky već je taj prijedlog ocijenio "blesavim", prenosi državna agencija MTI.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙