FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Poginuo slovački vozač na autocesti Rijeka-Zagreb

RIJEKA,26. kolovoza 2005.(Hina) U sudaru osobnog i teretnog vozila ranojutros na autocesti Rijeka-Zagreb, pokraj tunela Veliki Gložac,poginuo je slovački državljanin, a teže je ozlijeđeno dvoje putnika iznjegova vozila.
RIJEKA,26. kolovoza 2005.(Hina) U sudaru osobnog i teretnog vozila rano jutros na autocesti Rijeka-Zagreb, pokraj tunela Veliki Gložac, poginuo je slovački državljanin, a teže je ozlijeđeno dvoje putnika iz njegova vozila.

Po izvješću glasnogovornice Policijske uprave primorsko-goranske Mirjane Kulaš, sudar se dogodio kada je J.K. (33) iz Slovačke, vozeći "rover", iz neutvrđenih razloga prešao u suprotni trak te udario u teretno vozilo "scania" s poluprikolicom kojim je upravljao A.N. (30) iz Viškova. Vozač kamiona pokušao je izbjeći sudar skrećući udesno te je zbog toga udario u betonski zid.

Na mjestu je poginuo J.K., a u "roveru" je još dvoje putnika teško ozlijeđeno i jedan lakše. Oni su prevezeni u karlovačku Opću bolnicu. Promet autocestom bio je prekinut do 10,30 sati.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙