FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kina traži 13 odbjeglih krokodila

PEKING, 25. kolovoza 2005. (Hina/Reuters) - Kineska farma s koje susredinom kolovoza pobjegli krokodili uspostavila je telefonsku linijuna koju se mogu javiti svi oni koji pronađu nekog od 13 odbjeglihkrokodila, sve ugroženijih dolaskom hladnijeg jesenskog vremena,javili su u četvrtak kineski mediji.
PEKING, 25. kolovoza 2005. (Hina/Reuters) - Kineska farma s koje su sredinom kolovoza pobjegli krokodili uspostavila je telefonsku liniju na koju se mogu javiti svi oni koji pronađu nekog od 13 odbjeglih krokodila, sve ugroženijih dolaskom hladnijeg jesenskog vremena, javili su u četvrtak kineski mediji.

Ukupno je 29 krokodila pobjeglo s farme u Benxiju, 800 km istočno od Pekinga, kad je prije dva tjedna zbog obilnih oborina obližnja rijeka Tanzi prepravila farmu.

Petnaest krokodila je uhvaćeno, jedan je ubijen, dok je preostalih trinaest ostalo na milost i nemilost prirodnim elementima.

"Oni su osuđeni na propast, ako ih uskoro ne pronađemo, jer se približavaju jesenske hladnoće", rekao je upravitelj farme.

Idealna temperatura vode za krokodile je 17 stupnjeva Celzijusa, dok je voda u rijeci Tanzi oko 14 stupnjeva - i postaje sve niža.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙