FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Club Brugge u Ligi prvaka, pogodak Balabana

BRUGGE, 24. kolovoza 2005. (Hina/AFP) - Nogometaši belgijskog prvakaClub Bruggea plasirali su se u Ligu prvaka nakon što su boljimizvođenjem jedanaesteraca pobijedili norvešku Valarengu 4:3. Utakmicaje u regularnom dijelu završila rezultatom 1:0 za Brugge.
BRUGGE, 24. kolovoza 2005. (Hina/AFP) - Nogometaši belgijskog prvaka Club Bruggea plasirali su se u Ligu prvaka nakon što su boljim izvođenjem jedanaesteraca pobijedili norvešku Valarengu 4:3. Utakmica je u regularnom dijelu završila rezultatom 1:0 za Brugge.

Najzaslužniji za trijumf belgijske momčadi bili su hrvatski reprezentativci Boško Balaban i Tomislav Butina. Balaban je pogotkom u 78. minuti osigurao domaćinu minimalnu pobjedu. Identičnim rezultatom završila je i prva utakmica u Oslu, pa je pobjednik dobiven izvođenjem jedanaesteraca. Prilikom udaraca s "kreča" briljirala je jedinica hrvatske vrste - Butina je obranio udarce Hulskeru i Dos Santosu, što je bilo dovoljno za trijumf domaćina. Posljednji kazneni udarac za Brugge realizirao je Balaban za pobjedu 4:3.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙