FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Belgija: Rapaić napušta Standard

BRUXELLES, 5. kolovoza 2005. (Hina/Reuters) - Bivši hrvatskireprezentativac Milan Rapaić obavijestio je upravu Standard Liegeauoči nove sezone da se želi vratiti u Hrvatsku, javlja Reuters,pozivajući se na sportskog direktora Standarda Michela Preud'hommeakoji je kazao kako se Rapaić navodno želi vratiti u splitski Hajduk.
BRUXELLES, 5. kolovoza 2005. (Hina/Reuters) - Bivši hrvatski reprezentativac Milan Rapaić obavijestio je upravu Standard Liegea uoči nove sezone da se želi vratiti u Hrvatsku, javlja Reuters, pozivajući se na sportskog direktora Standarda Michela Preud'hommea koji je kazao kako se Rapaić navodno želi vratiti u splitski Hajduk.

"Svakako smo žalosno što nas napušta igrač poput Rapaića, ali to je njegova odluka i nećemo mu praviti probleme ukoliko ga želi kupiti bilo koji drugi klub, naravno uz razumnu odštetu", kazao je Preud'homme.

Rapaić (32) ima ugovor sa belgijskim klubom još jednu sezonu, a prema tvrdnjama iz uprave Standard još službeno nije dobio nikakvu ponudu od Hajduka ili nekog drugog kluba. Dosad je Rapaić igrao za Hajduk (1991-1996, 2002 -2003), Perugiju (1996-2000), Fenerbahče (2000-2002) i Anconu (2003-2004). Za hrvatsku reprezentaciju je Novogradišćanin igrao u 45 utakmica, postigavši pet zgoditaka, a za Standard je potpisao u studenome 2004. za milijun eura po sezoni..

Rapaić je prošle sezone postigao šest zgoditaka za Standard, koji u subotu igra prvu utakmicu novog prvenstva protiv Liersea.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙