FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tri automobila-bombe ciljala američke postrojbe u zapadnom Iraku

RAMADI, 23. kolovoza 2005. (Hina/Reuters) - Tri automobila-bombeeksplodirala su u kratkom razmaku u blizini američkih snaga uRamadiju, zapadno od Bagdada, u utorak u koordiniranom udarupobunjenika, objavila je policija i svjedoci.
RAMADI, 23. kolovoza 2005. (Hina/Reuters) - Tri automobila-bombe eksplodirala su u kratkom razmaku u blizini američkih snaga u Ramadiju, zapadno od Bagdada, u utorak u koordiniranom udaru pobunjenika, objavila je policija i svjedoci.

U prvom napadu automobil je eksplodirao dok je američki konvoj prolazio kroz središte grada kojim dominiraju suniti, rekla je policija. Jedno vozilo američke vojske oštećeno je u eksploziji a tri iračka prolaznika su ranjena, dodala je policija.

Nekoliko minuta kasnije kamion-bomba zaletio se u zgradu koju često koriste američke postrojbe u industrijskoj zoni na periferiji Ramadija, rekli su svjedoci. Dio zgrade tada se srušio.

Kad su američke postrojbe došle pomoći eventualnim ranjenima u drugoj eksploziji, došlo je do eksplozije trećeg automobila bombe parkiranog u blizini džamije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙