FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Bez kolona promet kroz tunele Sv. Rok i M. Kapela

ZAGREB, 22. kolovoza 2005. (Hina) - Kod tunela Sv. Rok više nemakolone. Tunel Mala Kapela također je redovno prohodan, a ne čeka seniti na naplati Lučko na ulazu u Zagreb, javio je HAK u 19,45 sati.
ZAGREB, 22. kolovoza 2005. (Hina) - Kod tunela Sv. Rok više nema kolone. Tunel Mala Kapela također je redovno prohodan, a ne čeka se niti na naplati Lučko na ulazu u Zagreb, javio je HAK u 19,45 sati.

Zbog vode na kolniku još je zatvorena D23 u mjestu Sv. Petar kod Duge Rese, pa se obilazno vozi ŽC Duga Resa-Sv. Petar Mrežnički-Mrežničke Poljice-Belanići. Zatvorena je i ŽC Glina-Veliki Obljaj u mjestu Šibine, te Zagrebačka ulica u mjestu Ilovac pokraj Karlovca. Zatvorena je i LC44126, Đakovo-Dragotin, a obilazno se vozi D7, preko Piškorevaca.

U Istri su gužve na prilazu Puli, a do kraćih zastoja dolazi i kod turističkih ostalih mjesta duž obale.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb ponovno će se minirati južne cijevi tunela, pa će promet na 15 minuta biti prekinut: između tunela Javorove Kose i Čardaka u 21,30 sati i u 5 sati ujutro, a kod tunela Veliki Gložac pokraj Vrbovskog ujutro u 4 sata.

Na graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija osobna vozila na izlasku čekaju oko pola sata. Pojačan je promet teretnih vozila preko Maclja. Zbog visokog vodostaja rijeke Mure zatvoren je malogranični prijelaz Sv. Martin na Muri, na granici s Mađarskom.

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙