FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Biciklizam: Zadro sedmi na EP-u

AALKMAR/ZAGREB, 20. kolovoza 2005. (Hina) - Na Otvorenom Europskomprvensvu u biciklizmu za osobe s invaliditetom, koje se održava do 21.kolovoza u nizozemskom Alkmaaru jedini hrvatski predstavnik, TomislavZadro, u svojoj kategoriji LC2, osvojio je sedmo mjesto u vožnji nakronometar.
AALKMAR/ZAGREB, 20. kolovoza 2005. (Hina) - Na Otvorenom Europskom prvensvu u biciklizmu za osobe s invaliditetom, koje se održava do 21. kolovoza u nizozemskom Alkmaaru jedini hrvatski predstavnik, Tomislav Zadro, u svojoj kategoriji LC2, osvojio je sedmo mjesto u vožnji na kronometar.

Dionicu od 24,6 km, Zadro je odvozio za 38:22.30 minuta, što pet minuta sporije od vremena pobjednika španjolca Roberta Alcaide.

Ovo je do sada najveći uspijeh hrvatskog sportaša, ratnog vojnog invalida, koji osim što se bavi biciklizmom, pokrenuo je i biciklistički klub u Vinkovcima, bio i sudionik Zimskih Paraolimpijskih igara u Salt Lake Cityu 2002. godine, te je jedan od kandidata za nastup na Zimskim Paraolimpijskim igrama u Torinu 2006.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙