FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Stipe Orešković predsjednik NO Slobodne Dalmacije

ZAGREB, 16. kolovoza 2005. (Hina) - Jedan od predstavnika Europapressholdinga (EPH) u Nadzornom odboru Slobodne Dalmacije Stipe Oreškovićdanas je izabran za predsjednika tog tijela, dok je potpredsjednikpostao Ivan Mužić, koji u Nadzornom odboru predstavlja državu.
ZAGREB, 16. kolovoza 2005. (Hina) - Jedan od predstavnika Europapress holdinga (EPH) u Nadzornom odboru Slobodne Dalmacije Stipe Orešković danas je izabran za predsjednika tog tijela, dok je potpredsjednik postao Ivan Mužić, koji u Nadzornom odboru predstavlja državu.

Nadzorni odbor, u kojem su uz nove čelnike EPH-ovci Sanja Mlačak i Dražen Rajković te predstavnica radnika Ljubica Vuko danas je prihvatio i izvješće o poslovanju u prvih šest mjeseci, priopćili su danas glasnogovornici Europapress hodlinga.

Dodaju i da se potpisivanje ugovora između EPH i Hrvatskog fonda za privatizaciju, kojim se okončava proces stjecanja većinskog udjela EPH u Slobodnoj Dalmaciji, očekuje krajem kolovoza u Splitu. Tada bi trebala biti objavljena i imena novih čelnih ljudi Slobodne Dalmacije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙