FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šah: Palac pobjednik "Turnira kraljeva"

KNIN, 14. kolovoza 2005. (Hina) - U okviru proslave Dana domovinskezahvalnosti u Domu hrvatske vojske odigran je "Turnir kraljeva" nakojem je uz petoricu dosadašnjih pobjednika - velemajstore OgnjenaCvitana, Gorana Dizdara, Zdenka Kožula, Mladena Palca i RobertaZelčića nastupio i najbolji kninski junior Mario Pavković.
KNIN, 14. kolovoza 2005. (Hina) - U okviru proslave Dana domovinske zahvalnosti u Domu hrvatske vojske odigran je "Turnir kraljeva" na kojem je uz petoricu dosadašnjih pobjednika - velemajstore Ognjena Cvitana, Gorana Dizdara, Zdenka Kožula, Mladena Palca i Roberta Zelčića nastupio i najbolji kninski junior Mario Pavković.

Turnir je odigran pod pokroviteljstvom Šibensko-kninske županije, Gradskog poglavarstva Grada Knina, Hrvatskog šahovskog saveza i Saveza športova Grada Knina.

Igralo se jednokružno po Bergerovu sustavu, ubrzanim tempom od 15 minuta po igraču za cijelu partiju. Poslije pet zanimljivih, izjednačenih i borbenih kola pobijedio je reprezentativac Mladen Palac sa 3,5 boda, koliko je osvojio i drugoplasirani Zdenko Kožul.

Pobjednički pokal s natpisom "Kralju od kraljevskog grada" pripao je Palcu zbog pobjede u međusobnom susretu.

Treće mjesto osvojio je Riječanin Ognjen Cvitan s tri boda, a isto toliko imao je i četvrtoplasirani Goran Dizdar. Peti je bio Robert Zelčić sa dva boda, a šesti - najbolji kninski junior Mario Pavković.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙