FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Đapić zahvalio Sanaderu na pomoći u suzbijanju komaraca

OSIJEK,10. kolovoza 2005.(Hina) - Osječki gradonačelnik Anto Đapićzahvalio je predsjedniku Vlade Ivi Sanaderu na financijskoj pomoći usuzbijanju najezde komaraca.
OSIJEK,10. kolovoza 2005.(Hina) - Osječki gradonačelnik Anto Đapić zahvalio je predsjedniku Vlade Ivi Sanaderu na financijskoj pomoći u suzbijanju najezde komaraca.

Đapić je izvijestio da je danas dobio iz Vlade Odluku o sufinanciranju suzbijanja najezde komaraca s 5,5 milijuna kuna na područjima Bilja, Darde, Draža, Beloga Manastira, Jagodnjaka, Kneževih Vinograda, Erduta, Petrijevaca, Valpova, Belišća, Marjanaca i Donjega Miholjca.

Vlada je ovom odlukom pokazala očekivano razumijevanje za poteškoće Grada Osijeka koji godinama svojim financijskim sredstvima suzbija komarce u svojoj jedinici lokalne samouprave, ali i izvan tog područja, ističe u priopćenju Đapić.

Izrazio je nadu da će Vlada i ubuduće financijski podupirati tretiranje komaraca u Osječko-baranjskoj županiji, jer se "Grad Osijek ne može sam nositi s tim problemom na svom i na područjima drugih gradova i općina".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙