FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Jedna osoba poginula i jedna teško ozlijeđena u prometnoj nesreći u Kaštel Starom

SPLIT,6. kolovoza 2005.(Hina) - U teškoj prometnoj nesreći koja sedogodila jutros oko 4,30 sati na jadranskoj magistrali u KaštelLukšiću jedna je osoba poginula, jedna je teško ozlijeđena i život jojje u opasnosti, a dvije su lakše ozlijeđene, izvijestila jesplitsko-dalmatinska Policijska uprava.
SPLIT,6. kolovoza 2005.(Hina) - U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 4,30 sati na jadranskoj magistrali u Kaštel Lukšiću jedna je osoba poginula, jedna je teško ozlijeđena i život joj je u opasnosti, a dvije su lakše ozlijeđene, izvijestila je splitsko-dalmatinska Policijska uprava.

Nesreća se dogodila kada je 20-godišnji vozač izgubio nadzor nad osobnim vozilom mitsubishi lancerom, splitskih registarskih oznaka, najvjerojatnije zbog prevelike brzine te je skliznuo s kolnika u neposrednoj blizini benzinske postaje i nekoliko se puta prevrnuo.

Jedan je putnik poginuo, a za život drugog bore se liječnici u splitskoj Kliničkoj bolnici. Vozač iz Kaštel Lukšića i suvozač lakše su ozlijeđeni.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙