FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV - sport u 12.30 sati

ZAGREB, 5. kolovoza 2005.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do12.30 sati:
ZAGREB, 5. kolovoza 2005.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do 12.30 sati:

WASHINGTON - Hrvatski tenisač Ivo Karlović plasirao se u četvrtfinale 575.000 dolara vrijednog ATP turnira u Washingtonu. Karlović je u dvoboju 3. kola sa 7-6 (4), 6-2 svladao 11. nositelja Britanca Grega Rusedskog. U četvrtfinalu Karlović će igrati protiv prvog nositelja Amerikanca Andyja Roddicka koji je bio bolji od Argentinca Juana Ignacija Chele 6:4, 6:7 (4), 6:4.

HELSINKI - Bivši svjetski prvak Norvežanin Petter Solberg (Subaru) nalazi se u vodstvu na Finskom reliju, poznatijem kao "Reli tisuću jezera", 10. ispitu svjetskog prvenstva. Solberg je 2.06 kilometara dugačak specijalni brzinski ispit u Jyvaskyli prošao za minutu i 23 sekunde. Drugi je ciljem sa 0.6 sekunde zaostatka prošao Finac Harri Rovanpera (Mitsubishi), dok je treći bio Nijemac Armin Scwarz u Škodi (+0.7).

SEOUL - Prvi međusobni nogometni ogled reprezentacija Južne i Sjeverne Koreje nakon 12 godina, što je pred 30.000 gledatelja održan u Jeonju, završio je bez pogodaka. Bio je to susret drugog kola prvenstva Istočne Azije, na kojem uz ove dvije reprezentacije sudjeluju Japan i Kina. Uoči posljednjeg susreta s Kinom, u vodstvu se nalazi Sjeverna Koreja koja bi pobjedom osvojila 500.000 dolara nagrade. To bi bio najveći uspjeh sjevernokorejskog nogometa nakon plasmana u četvrtfinale Svjetskog prvenstva 1966. godine.

HELSINKI - Od iduće sezone u društvo gradova koji imaju priliku ugostiti najbolje svjetske atletičare na mitinzima "Zlatne lige" uvrstio se i Monte Carlo. Tako će se lista gradova domaćina prestižnih IAAF mitinga povećala na sedam. Monte Carlo se pridružio Berlinu, Bruxellesu, Oslu, Parizu, Rimu i Zurichu. U Kneževini se do sada održavala završnica sezone, no od iduće godine završni miting bit će u Stuttgartu.

RIO DE JANEIRO - Trener brazilskog nogometnog prvoligaša Atletico Mineira, Tite po drugi put je podnio ostavku u posljednja četiri dana. Tite je odlazak s klupe Atletica najavio sredinom tjedna nakon poraza od Goiasa (1:3), međutim čelnici kluba iz Mineira nagovorili su ga da ipak nastavi voditi momčad. Kada je Atletico u petak remizirao s Paysanduom (2:2) Tite je po drugi put podnio ostavku. Ovoga puta čini se i konačnu. Početkom godine ovaj stručnjak neslavno je završio posao i na klupi Corinthiansa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙