FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mystic Tours najavio 2. turistički off-road reli

ZAGREB, 2. kolovoza 2005. (Hina) - Drugi turistički off-road reliodržat će se od 9. do 11. rujna, a sudionici će prevaliti 800kilometara područjima Zagreba, Zagrebačke, Sisačko-moslavačke iKrapinsko-zagorske županije, najavili su danas čelnici Mystik toursa iSisačko-moslavačke županije.
ZAGREB, 2. kolovoza 2005. (Hina) - Drugi turistički off-road reli održat će se od 9. do 11. rujna, a sudionici će prevaliti 800 kilometara područjima Zagreba, Zagrebačke, Sisačko-moslavačke i Krapinsko-zagorske županije, najavili su danas čelnici Mystik toursa i Sisačko-moslavačke županije.

Tijekom trodnevne vožnje sudionici će obići Letovanić, Petrinju, Hrvatsku Kostajnicu, Kumrovec, Sisak i druga mjesta, rekla je na konferenciji za novinare direktorica Mystic toursa Romana Franjić. Start i cilj relija je u Zagrebu, na jarunskom jezeru, a pokrovitelj manifestacije je Ministarstvo mora, turizma, prometa i razvitka.

Reli je prilika da se turistički aktualizira prije svega područje Banovine koje je, po njezinom mišljenju, nepravedno turistički zapostavljeno, unatoč brojnim potencijalnih turističkim atrakcijama.

Reli će isto tako, kako je najavila, biti izvrsna promocija adrenalinskog kampa sa Team building centrom koji će biti pokrenut nakon relija, upravo na području Banovine.

Posebna vrijednost relija je i to, dodala je, što dovodi turizam na područja od posebne državne skrbi, s pojačanim iseljavanjem stanovništva.

To mišljenje dijeli i županica Sisačko-moslavačke županije Marina Lovrić koja smatra da je čitavo područje te županije veliki turistički potencijal, a turizam je, kako je rekla, jedna od najvažnijih odrednica razvoja županije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙