FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za utorak, 2. kolovoza

ZAGREB, 1. kolovoza 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zautorak, 2. kolovoza
ZAGREB, 1. kolovoza 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za utorak, 2. kolovoza

SPLIT - Ministar obrane RH Berislav Rončević potpisat će ugovor s tvrtkom PCE o proizvodnji, isporuci i puštanju u rad VF radio postaja i RR postaja. Potpisivanju ugovora nazočit će direktor PCE Zlatan Grbac i konzultant francuske tvrtke "Thales" Herve Rousseau (Ured gradonačelnika Grada Splita 12,00 sati)

ZAGREB - Pravilnik o ambalažnom otpadu, koji je izradilo Ministarstvo zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva, na konferenciji za novinare predstavit će ministrica Marina Matulović Dropulić, državni tajnik za zaštitu okoliša Nikola Ružinskii direktor Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Vinko Mladineo (Ministarstvo zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva, Ul. Republike Austrije 20, 3. kat, velika dvorana, u 10,30 sati)

ZAGREB - Potpredsjednica Vlade RH i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor posjetit će branitelje oboljele od PTSP-a (Klinička bolnica Dubrava, 12, 30 sati)

KNIN - Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić predat će darove i vrijednu donaciju koje Grad Zagreb daruje Gradu Kninu (Pučko otvoreno učilište Knin 15,30 sati). Prije toga Bandić će posjetiti kninsku gradonačelnicu Josipu Rimac, a predviđen je i posjet otočiću Visovac.

RIJEKA - Otvaranje izložbe fotografija kipara i akademika Ivana Kožarića (Mali salon 21, 00 sati)

Dežurni urednici:

ujutro: Neven Leskovar

poslijepodne: Serđo Obratov

navečer: Jasna Nahtigal Lazarić

telefon: 01/48 08 600

telefaks: 01/48 08 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙