FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za subotu, 16. srpnja

ZAGREB, 15. srpnja 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja za subotu,16. srpnja:
ZAGREB, 15. srpnja 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja za subotu, 16. srpnja:

ZAGREB - Sjednica Glavnog odbora HSS-a na kojoj će se provesti analiza izbornih rezultata na proteklim lokalnim izborima (9,30 sati, Novinarski dom, Perkovčeva 2).

KRALJEVICA - U brodogradilištu Kraljevica održat će se svečanost krštenja i primopredaje ro-ro putničkog broda "Marjan" izgrađenog za riječku Jadroliniju. Brod je vrijedan 8,2 milijuna eura, kapaciteta do 1200 putnika i 130 automobila, a kum broda bit će predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks, (11 sati, Obala kralja Tomislava bb).

RIJEKA - Konferencija za novinare u povodu premijere djela Slobodana Novaka "Mirisi, zlato i tamjan" Drame riječkog HNK Ivana pl. Zajca. Režiju tog kultnog djela suvremene hrvatske književnosti, koje će se odigrati u sklopu "Riječkih ljetnih noći", potpisuje Vinko Brešan, redatelj suvremenog hrvatskog filma, (19,30 sati, Portić na Kantridi).

PULA - Svečano otvorenje 52. festivala igranog filma u Puli, koji će trajati do 16. do 23. srpnja a svečano će tradicionalnim vatrometom biti otvoren navečer u pulskoj Areni. Na Festivalu igranog filma bit će prikazano 50 filmova, od toga sedam hrvatskih. Nakon otvorenja i vatrometa bit će prikazan film "Dva igrača s klupe", a zatim će se u Malom rimskom kazalištu održati koncert Darka Rundeka i Cargo Orchestra, (21,30 sati, Arena).

Dežurni urednici:

prijepodne: Damir Margetić

poslijepodne: Jasna Nahtigal

navečer: Milka Ćurković

telefon: 01/4808-600

telefaks: 01/4808-822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙