FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Japanc ukrao 154 pari naočala i kontaktnih leća

TOKIO, 30. srpnja 2005. (Hina/AFP) - Jedan Japanac kojem su fetišpredstavljale naočale i kontaktne leće uhićen je sa 154 pari naočala ileća koje je ukrao koristeći se silom, pišu japanske novine.
TOKIO, 30. srpnja 2005. (Hina/AFP) - Jedan Japanac kojem su fetiš predstavljale naočale i kontaktne leće uhićen je sa 154 pari naočala i leća koje je ukrao koristeći se silom, pišu japanske novine.

Građevinski radnik Toru Nagasawa (29) uhićen je kada je ispred jedne zgrade upitao muškarca za smjer. Nakon toga ga je udario u lice kazavši da mu nije odgovorio pristojno. Poslije toga, tvrdi policija, Nagasawa je slijedio žrtvu do stana, a onda ju je prisilio da skine kontaktne leće.

"Nosiš li leće? Stavi ih u moje oči", navodno je Nagasawa rekao 31-godišnjoj žrtvi, piše tokijski list "Shimbun".

Nakon što je uhićen, policija je u Nagasawinom stanu pronašla 125 pari naočala i 30 pari kontaktnih leća. Sve ih je čuvao u plastičnim vrećicama.

Policija nije objavila koji su motivi bili za Nagasawine krađe, ali on je navodno izjavio: "Dobro sam se osjećao kada sam u srednjoj školi nosio prijateljeve naočale. Otada tražim naočale koje će mi dogovarati".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙