FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PUZ: dvojica lakših prijestupnika uhvaćeni na djelu

ZAGREB, 17. srpnja 2005. (Hina) - Jedan policajac slomio je ruku upotjeri za bjeguncem, a jedan prolaznik uhvatio je provalnika u dućan,tijekom jučerašnjeg, za zagrebačku policiju relativno mirnog dana.
ZAGREB, 17. srpnja 2005. (Hina) - Jedan policajac slomio je ruku u potjeri za bjeguncem, a jedan prolaznik uhvatio je provalnika u dućan, tijekom jučerašnjeg, za zagrebačku policiju relativno mirnog dana.

Kontrolirajući promet na Prisavlju jučer rano ujutro, policijski službenici su pokušali zaustaviti "citroen ax" zagrebačkih registarskih oznaka koji je krivudao po cesti, no vozač je ubrzao pa su policajci krenuli u potjeru. Bježeći, vozač "citroena" je udario u rubnik, što je zaustavilo automobil. Suvozač se dao u bijeg, a policajci su potrčali za njim, pri čemu je jedan pao spotaknuvši se o tenisicu koja je ispala bjeguncu, i slomio ruku, što je okvalificirano kao teška ozljeda. Bjegunca (1984) je uhvatio drugi policajac.

Vozač (1985.) je rekao da je bježao jer nema vozačku i jer je pod utjecajem alkohola. Protiv obojice su podnesene prekršajne prijave po zakonu o sigurnosti prometa, a protiv suvozača i po zakonu o osobnoj iskaznici.

Jučer oko 16,05 sati na Novoj cesti, jedan građanin (1959.) uhvatio je provalnika (1980.) pri izlasku iz trgovine bijele tehnike u koju je provalio razbivši izlog, i zadržao ga do dolaska policije. Provalnik je u trgovini ispreturao stvari i ukrao svjetiljku i tranzistor.

Na području Policijske uprave zagrebačke evidentirano je jučer i sinoć 27 kaznenih djela, među kojima nije bilo težih, a nije bilo ni težih prometnih nesreća.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙