FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šarm el-Šeik: Mirni prosvjed građana protiv terorizma

ŠARM EL-ŠEIK, 24. srpnja 2005. (Hina/AFP) - Gotovo 2.000 stanovnikaŠarm el-Šeika, Egipćana i stranaca, u nedjelju je navečer iskazaloprotivljenje terorizmu paljenjem svijeća u neposrednoj blizini hotelaGhazale, uništenog u napadima u kojima je u subotu poginulo 88 ljudi.
ŠARM EL-ŠEIK, 24. srpnja 2005. (Hina/AFP) - Gotovo 2.000 stanovnika Šarm el-Šeika, Egipćana i stranaca, u nedjelju je navečer iskazalo protivljenje terorizmu paljenjem svijeća u neposrednoj blizini hotela Ghazale, uništenog u napadima u kojima je u subotu poginulo 88 ljudi.

Pred hotelom su se okupili brojni zaposlenici gradskih hotela, strani i egipatski instruktori ronjenja, vođe beduinskih plemena u tradicionalnim bijelim odorama i mnogi drugi. Isticali su transparente na kojima je pisalo: "Mi vas se ne bojimo" i "Šarm el-Šeik ostat će grad ljepote i mira". Skupina mladih Egipćana i Egipćanki ponosno je razvila egipatsku državnu zastavu.

Ispred ruševina napadnutog hotela zapaljene su svijeće i položeni su buketi cvijeća. "Ovo je trenutak boli i snažnih emocija. Želimo pokazati teroristima kako ih se ne bojimo i kako ćemo i dalje biti privrženi svojem gradu", rekla je instruktorica ronjenja Daniela, koja ondje živi i radi posljednje tri godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙