FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Tunel Sv. Rok otvoren u oba smjera

ZAGREB, 23. srpnja 2005. (Hina) - Od 7,47 sati tunel Sv.Rok, koji jeneko vrijeme bio zatvoren zbog prometne nesreće, otvoren je za prometu oba smjera, izvijestio je HAK.
ZAGREB, 23. srpnja 2005. (Hina) - Od 7,47 sati tunel Sv.Rok, koji je neko vrijeme bio zatvoren zbog prometne nesreće, otvoren je za promet u oba smjera, izvijestio je HAK.

Na ulazima u tunel promet teče usporeno. Na sjevernom portalu kolona je oko 10 km a na južnom oko 5 km.

Zbog prometne nesreće na čvoru Ivanja Reka (na 96km) iz Varaždina prema Zagrebu promet je usporen na samom čvoru, izlazu Zagreb istok.

Promet u smjeru juga izrazito je gust. Velik broj vozila pristiže s GP-a Bregana i Macelj, pa se ispred NP Zaprešić, pri izlasku s autoceste A2 Zagreb-Krapina, stvorila kolona vozila duga oko 3 km. Autocestom od Zagreba prema Karlovcu putuje se smanjenom brzinom.

Kroz tunel Mala Kapela vozi se jednosmjerno prema jugu. Svi koji putuju prema unutrašnjosti izlaze s autoceste A1 u čvoru Brinje, tunel Mala Kapela obilaze starom cestom D23 preko Josipdola, i ponovno se na autocestu uključuju u čvoru Ogulin sjeverno od Kapele. Molimo vozače da poštuju postavljenu signalizaciju pred tunelima te da se pravovremeno prestroje.

Ceste su mokre u većem dijelu zemlje, suhe su tek u Slavoniji i Dalmaciji.

Državnom cestom D1, Ličkom magistralom prometuje se bez zastoja.

Putnička vozila od sinoć neprestano ulaze preko graničnih prijelaza na sjeverozapadu zemlje, osobito Rupe, Bregane i Maclja. Teretna vozila preko Bajakova izlaze u koloni dugoj 2 km, a kolona osobnih duga je 1 km.

Na trajektnom pristaništu Jablanac kolona vozila duga je oko 1 km . Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙