FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predsjednik Mesić primio latvijskog premijera Kalvitisa

ZAGREB, 22. srpnja 2005. (Hina) - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesićprimio je u petak predsjednika latvijske vlade Aigarsa Kalvitisa usklopu njegova službenog posjeta Hrvatskoj, priopćio je UredPredsjednika.
ZAGREB, 22. srpnja 2005. (Hina) - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić primio je u petak predsjednika latvijske vlade Aigarsa Kalvitisa u sklopu njegova službenog posjeta Hrvatskoj, priopćio je Ured Predsjednika.

Obje strane složile su se da između dviju zemalja nema otvorenih pitanja te je istaknuto da međusobni odnosi mogu postati još intenzivniji. Osobito su naglašene perspektive suradnje u području turizma i brodogradnje, stoji u priopćenju.

Latvijski premijer istaknuo je važnost europeizacije cijelog prostora jugoistočne Europe i ponovio potporu Hrvatskoj u pristupanju Europskoj uniji.

Predsjednik Mesić pozdravio je mogućnost suradnje Latvije i Hrvatske u pitanjima približavanja Europskoj uniji i izrazio zadovoljstvo što Jadran postaje sve češće odredište i baltičkim turistima, navodi se u priopćenju Ureda Predsjednika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙