FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Gorjelo kod Dječjeg Sela

BAŠKA VODA/DJEČJE SELO, 14. srpnja 2005. (Hina) - Šumski požar, koji jevečeras oko 21,40 sati buknuo u mladoj borovoj šumi zapadno od DječjegSela nadomak mora, brzom intervencijom vatrogasaca stavljen je podnadzor gasitelja već u 22,30 sati.
BAŠKA VODA/DJEČJE SELO, 14. srpnja 2005. (Hina) - Šumski požar, koji je večeras oko 21,40 sati buknuo u mladoj borovoj šumi zapadno od Dječjeg Sela nadomak mora, brzom intervencijom vatrogasaca stavljen je pod nadzor gasitelja već u 22,30 sati.

U požaru, koji se nošen burom brzo širio prema hotelsko-turističkom naselju Baško Polje, izgorjela je mlada borova šuma i makija na površini od oko 2,5 hektara, doznaje se od županijskog vatrogasnog zapovjednika Dražena Glavine.

Kuća i drugih stambenih kao ni gospodarskih objekata na tom prostoru nema.

U gašenju požara sudjelovalo je 140 vatrogasaca s 35 vozila svih dobrovoljnih vatrogasnih društava s Makarskoj primorja.

Dio vatrogasaca s vozilima ostao je na požarištu sanirati rubne dijelove, a dežurna ekipa ostat će na požarištu cijlu noć kako bi spriječila moguća izbijanja i širenje vatre, rekao je Glavina.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙