FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Real Madrid na otvaranju protiv Chivasa

MADRID, 14. srpnja 2005. (Hina/Reuters) - Španjolski nogometni velikanReal Madrid krenuo je na turneju po Sjedinjenim Američkim Državama iAziji. "Kraljevski klub" će na turneji provesti 16 dana i za tovrijeme će odigrati šest utakmica.
MADRID, 14. srpnja 2005. (Hina/Reuters) - Španjolski nogometni velikan Real Madrid krenuo je na turneju po Sjedinjenim Američkim Državama i Aziji. "Kraljevski klub" će na turneji provesti 16 dana i za to vrijeme će odigrati šest utakmica.

Prva etapa Realova putovanja je Chicago gdje će Zinedine Zidane, Ronaldo i društvo odigrati utakmicu protiv meksičkog Chivas Guadalajare (16. srpnja), a dva dana kasnije u Los Angelesu će igrati protiv Galaxya, nakon čega lete za Kinu. U Pekingu će 13. srpnja nastupiti protiv Gouana, a iduća stanica bit će Japan. U "zemlji izlazećeg sunca", Real očekuju dvije utakmice - 25. srpnja protiv Tokyo Verdya, te 27. srpnja protiv Jubilo Iwate. Prilikom povratka u Španjolsku na dva dana će zastati u Bangkoku gdje ih očekuje sudar s reprezentacijom Tajlanda (29. srpnja).

Real se u Madrid vraća 30. srpnja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙