FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Striptease predsjednika Barcelone

BARCELONA, 12. srpnja 2005. (Hina/DPA) - Iznerviran što je nekolikoputa morao proći kroz detektor metala u zrakoplovnoj luci u Barceloni,predsjednik katalonskog nogometnog velikana Barcelone, Joan Laportaizvršio je striptease pred šokiranim službenicima osiguranja.
BARCELONA, 12. srpnja 2005. (Hina/DPA) - Iznerviran što je nekoliko puta morao proći kroz detektor metala u zrakoplovnoj luci u Barceloni, predsjednik katalonskog nogometnog velikana Barcelone, Joan Laporta izvršio je striptease pred šokiranim službenicima osiguranja.

Nakon što je tri puta morao proći kroz rendgen Laporta je skinuo cipele i bacio ih u zrak, a potom je skinuo hlače ostavši stajati pred službenicima osiguranja u donjem rublju. Nakon što se vijest o stripteaseu prvog čovjeka katalonske momčadi proširila španjolskim medijima, Laporta se ispričao zbog ovog incidenta.

"Želim se ispričati navijačima Barcelone što nisam reagirao dolično uglednu našeg kluba. Jednostavno sam na trenutak izgubio živce," pokajao se predsjednik momčadi sa Nou Campa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙