FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MojPosao provodi istraživanje o visini plaća u Hrvatskoj

ZAGREB, 14. srpnja 2005. (Hina) - Internet portal MojPosao, stranicaposvećena hrvatskom tržištu rada, od danas će, 14. srpnja, pa sve do31. srpnja provoditi veliko istraživanje o visini plaća u Hrvatskoj,kojim će biti obuhvaćen uzorak od 5000 ispitanika.
ZAGREB, 14. srpnja 2005. (Hina) - Internet portal MojPosao, stranica posvećena hrvatskom tržištu rada, od danas će, 14. srpnja, pa sve do 31. srpnja provoditi veliko istraživanje o visini plaća u Hrvatskoj, kojim će biti obuhvaćen uzorak od 5000 ispitanika.

Istraživanje će obuhvatiti većinu radnih mjesta u konkurentnom segmentu u Hrvatskoj, čime će se dobiti stvarna slika visine plaća na hrvatskom tržištu rada, ističe se u priopćenju dodajući da će svi sudionici istraživanja, kojem se može pristupiti na www.mojposao.net/place, dobiti analizu plaća u Hrvatskoj za svoje radno mjesto.

Istraživanje se planira provesti dok se ne postigne predviđeni uzorak od 5.000 ispitanika koji će biti pozvani na sudjelovanje putem interneta, tiska i radija.

Rezultati će biti promatrani prema radnim mjestima, županijama, godinama staža, edukaciji i slično. Istraživanje između ostalih sadrži pitanja o visini neto plaće, visini bonusa i dodatnim beneficijama za zaposlenike, naglašava se.

Rezultati će, kako je najavljeno, biti objavljeni u rujnu 2005.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙