FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Goodyear liga - u prvom kolu Zagreb protiv Cibone VIP

LJUBLJANA/ZAGREB, 12. srpnja 2005. (Hina) - Vodstvo košarkaške Goodyearlige u utorak je u Ljubljani obavilo ždrijeb natjecanja za novusezonu.
LJUBLJANA/ZAGREB, 12. srpnja 2005. (Hina) - Vodstvo košarkaške Goodyear lige u utorak je u Ljubljani obavilo ždrijeb natjecanja za novu sezonu.

Ove godine nadmetati će se 14 klubova iz četiri zemlje, a Hrvatska će imati tri predstavnika - Cibonu VIP, Zagreb i Zadar. U prvom kolu na rasporedu je gradski derbi, Zagreb će u dvorani Trnsko ugostiti Cibonu VIP, dok će u Zadru gostovati Union Olimpiju.

Susreti prvog kola na rasporedu su 8. listopada, a prvi dio natjecanja trajat će do 8. travnja 2006. godine. Završni turnir osam najboljih momčadi održat će se u Sarajevu od 19. do 22. travnja. Međutim, ukoliko se Bosna ne plasira među osam najboljih postoji mogućnost da se završni turnir održi u nekom drugom gradu.

Parovi 1. kola:

Zagreb - Cibona VIP, Zadar - Union Olimpija, Geoplin Slovan - Pivovarna Laško, Helios - Široki Brijeg, Partizan - Vojvodina, Bosna - Crvena zvezda, Reflex - Hemofarm.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙