FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nogometaši - bogati, ali nesretni

RIM, 10. srpnja 2005. (Hina/Reuters) - Drugi ih vide kao bogataše,vozače brzih automobila, partnere prelijepih žena, a svakog vikenda ihmase na nogometnim stadionima obožavaju gotovo kao heroje.
RIM, 10. srpnja 2005. (Hina/Reuters) - Drugi ih vide kao bogataše, vozače brzih automobila, partnere prelijepih žena, a svakog vikenda ih mase na nogometnim stadionima obožavaju gotovo kao heroje.

Zato je iznenađenje čuti da su talijanski nogometaši zapravo nesretni, ako je vjerovati rezultatima istraživanja što ga je proveo institut Eta Meta, a objavio list Gazzetta dello Sport.

Istraživanje provedeno na temelju razgovora sa 124 profesionalna igrača, većinom iz prvih dviju talijanskih liga, pokazuje da se nad nogometašima treba zabrinuti.

Gotovo dvije trećine ispitanika naglašava kako im je posao stresan, a stalna potreba za dobrim igrama i strah od ozljeda glavni su uzročnici tjeskobe.

Očito je da se nogometaši nisu spremni suočiti sa svojim problemima pa 22 posto ispitanika kaže da se povlači od svijeta, a trećina priznaje da svoje frustracije iskaljuje na bližnjima.

Deset posto ispitanih nogometaša kaže da nema pravih prijatelja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙