FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vieri napušta Inter

MILANO, 1. srpnja 2005. (Hina/Reuters) - Talijanski nogometaš ChristianVieri (32) i milanski Inter sporazumno su raskinuli ugovor, koji jeisticao tek u ljeto sljedeće godine.
MILANO, 1. srpnja 2005. (Hina/Reuters) - Talijanski nogometaš Christian Vieri (32) i milanski Inter sporazumno su raskinuli ugovor, koji je isticao tek u ljeto sljedeće godine.

Iako Inter nije dao službeno objašnjenje zašto se riješio Vierijevih usluga, pretpostavlja se da raskid ugovora odgovara objema stranama. Vieri je bio najbolje plaćeni nogometaš Intera i milanski klub će njegovim odlaskom uštediti popriličan iznos novca. Vieri je, pak, bio nezadovoljan statusom kod trenera Roberta Mancinija, koji je preferirao napadački dvojac Adriano i Obafemi Martins.

Pretpostavlja se da će Vieri karijeru nastaviti u engleskom premierligašu Tottenhamu.

Vieri je u Interu igrao od 1999., kada je za rekordnih 50 milijuna dolara stigao iz Atletico Madrida. U reprezentaciji Italije skupio je 45 nastupa, a postigao je 22 pogotka. No, nakon što je prošle godine Marcello Lippi preuzeo nacionalnu momčad, Vieri je izgubio svoje mjesto u napadu reprezentacije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙