FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Karlovcu krivotvorena novčanica od 200 kuna

KARLOVAC, 10. srpnja 2005. (Hina) - Karlovačkoj policiji jučer jeprijavljeno da je pronađena krivotvorena novčanica od 200 kuna udnevnom utršku karlovačkoga hipermarketa "Era tornado", priopćila jedanas karlovačka Policijska uprava.
KARLOVAC, 10. srpnja 2005. (Hina) - Karlovačkoj policiji jučer je prijavljeno da je pronađena krivotvorena novčanica od 200 kuna u dnevnom utršku karlovačkoga hipermarketa "Era tornado", priopćila je danas karlovačka Policijska uprava.

Serijski broj novčanice je A 4362966, a u lipnju i srpnju na području Karlovačke županije pronađeno je dvadesetak krivotvorenih novčanica od 200 kuna s istim serijskim brojem.

Policija ponovno upozorava građane da budu oprezni pri preuzimanju novca jer krivotvorine nemaju zaštitne niti ni zaštitne žigove, a papir je krući nego papir pravih novčanica.

Dvojica maskiranih razbojnika jučer su u 13,20 sati iz karlovačke poslovnice Hrvatske pošte na Trgu kralja Petra Svačića ukrali 119.000 kuna i neutvrđenu količinu bonova za mobitel i telefonske govornice.

Razbojnici su bili maskirani pletenim crnim kapama s prorezima za oči i bili su naoružani vatrenim oružjem, najvjerojatnije pištoljima. Prisilili su službenicu, prijeteći joj pištoljima, da im otvori trezor iz kojega su ukrali novac i bonove te pobjegli automobilom.

U priopćenju se navodi još jedno razbojstvo. Nepoznati punoljetni muškarac u četvrtak je u Ulici Stjepana Radića u Karlovcu između 19 i 20 sati 12-godišnjem djetetu, prijeteći mu ubojstvom, oteo srebrni lančić vrijedan oko 200 kuna. Policija je to djelo okarakterizirala kao razbojstvo, zbog prijetnje djetetu ubojstvom, te je Županijskome državnom odvjetništvu prijavila zasad nepoznatog počinitelja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙