FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Veslanje: osmerac bez finala

LUZERN/ZAGREB, 9. srpnja 2005. (Hina) - Hrvatski osmerac nije se uspioplasirati u u finale posljednje regate Svjetskog kupa u švicarskomLuzernu nakon što su u repasažu bili peti, a prva četiri čamca su išladalje.
LUZERN/ZAGREB, 9. srpnja 2005. (Hina) - Hrvatski osmerac nije se uspio plasirati u u finale posljednje regate Svjetskog kupa u švicarskom Luzernu nakon što su u repasažu bili peti, a prva četiri čamca su išla dalje.

Hrvatski čamac tek je u zadnjim metrima izgubio četvrto mjesto od Francuza - nakraju su naši ciljem prošli za 5:39.65 minuta, samo 37 stotinki sporije od četvrtoplasiranih Francuza, dok su pobijedili Poljaci (5:36.91).

Osmerac je veslao u sastavu Milan Ražov, Petar Milin,Frane Niseteo, Jure Mrduljaš, Oliver Martinov, Hrvoje Marić, Marko Dragičević, Branimir Vujević i kormilar Silvijo Petriško.

Srećom, Hrvatska će imati predstavnike u finalu nakon što su olimpijski doprvaci u dvojcu bez kormilara Nikša i Siniša Skelin uvjerljivo pobijedili u polufinalnoj skupini i to sa puno boljim vremenom od jučerašnjeg - 6:36.35 minuta. Drugoplasirani Nijemci zaostali sekundu i pol, a trećeplasirani Britanci skoro pet sekundi, dok su u drugoj polufinalnoj skupini pobijedili Novozelanđani sa vremenom 6:30.61 minuta, a uz njih su finale osigurali Kanađani i Talijani.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙