FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Veslanje Svjetski kup: Rajle-Brođanac i braća Skelin u A finalu

MUENCHEN, 18. lipnja 2005. (Hina) - Na drugoj regati Svjetskogveslačkog kupa u Muenchenu nastup u A finalima ostvarile su dvijehrvatske posade, Mirna Rajle-Brođanac kod lakih samica, te braćaSiniša i Nikša Skelin u dvojcu na pariće.
MUENCHEN, 18. lipnja 2005. (Hina) - Na drugoj regati Svjetskog veslačkog kupa u Muenchenu nastup u A finalima ostvarile su dvije hrvatske posade, Mirna Rajle-Brođanac kod lakih samica, te braća Siniša i Nikša Skelin u dvojcu na pariće.

Rajle-Brođanac je do finala stigla pobjedom u svojoj polufinalnoj utrci s vremenom 8:17.68 minuta.

Braća Skelin su se u finale plasirali zauzevši drugo mjesto u svojoj polufinalnoj skupini s vremenom 6:36.53 minute, dok su prvo mjesto osvojili Novozelanđani Nathan Twaddle i George Bridgewater sa 6:34.17.

Ostale dvije naše posade, osmerac i dvojac na pariće u nedjelju će nastupiti u B finalima.

Osmerac u sastavu Jure Mrduljaš, Petar Milin, Frane Niseteo, Milan Ražov, Oliver Martinov, Hrvoje Marić, Marko Dragičević, Branimir Vujević s kormilarom Silvijom Petriškom je zauzeo treće mjesto u repesažu. Čitavim tijekom utrke borili su se s posadom Poljske za drugu poziciju i nastup u A finalu, no na kraju su ipak bili za sekundu i osam stotinki sporiji, Poljaci su ostvarili vrijeme od 5:49.72, a naši 5:50.80 minuta. prvo mjesto uvjerljivo je osvojila Rusija s vremenom 5:47.01.

Dvojac na pariće u sastavu Mario Vekić i Ante Kušurin u svojoj je polufinalnoj utrci zauzeo posljednje, šesto mjesto s vremenom 6:47.37 minuta, te je bio daleko od plasmana u A finale.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙