FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kinezima potreban priručnik "Seks za neznalice"

PEKING, 7. srpnja 2005. (Hina/Reuters) - Kinezi o seksu znaju manjenego o bilo čemu drugom, ocijenili su na temelju istraživanja kineskiseksolozi, prenijela je u četvrtak kineska novinska agencija Xinhua.
PEKING, 7. srpnja 2005. (Hina/Reuters) - Kinezi o seksu znaju manje nego o bilo čemu drugom, ocijenili su na temelju istraživanja kineski seksolozi, prenijela je u četvrtak kineska novinska agencija Xinhua.

"U istraživanju koje smo proveli, ne samo mladi nego i mnogi odrasli neznalice su u seksu, što je doista opasno i tužno", rekao je na seminaru Xu Tianming, predsjednik Kineskog seksološkog društva.

"Broj Kineza koji ne zna ništa o seksu veći je nego za bilo koju drugu materiju, a to uključuje i one s visokim stupnjem obrazovanja i stručnjake na drugim poljima", rekao je Xu.

Xu je i sam pokazao jedinstveno poznavanje teme rekavši da ljudi u normalnom seksualnom životu mogu uživati do 25. godine starosti. On je dodao da to znači da se adolescentima treba dopustiti da se slobodnije druže s pripadnicima suprotnog spola.

"Roditelji i društvo trebaju im dopustiti da imaju normalne kontakte sa suprotnim spolom, kao što je ples, te da čitaju neke knjige s određenim opisima seksa", rekao je Xu.

Odnos prema spolnosti postao je opušteniji otkako je komunistička Kina počela tržišne reforme krajem sedamdesetih godina prošlog stoljeća otvorivši vrata vezama među adolescentima i velikom porastu broja nevjera i razvoda.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙