FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Biometeorološka prognoza za Hrvatsku od 8. do 11. srpnja

ZAGREB, 7. srpnja 2005. (Hina) - Približavanje ciklone uzrokovat ćesutra u čitavoj Hrvatskoj nepovoljan biometeorološki utjecaj,nesanica, smanjena koncentracija i glavobolja moguće su kodmeteoropata, a kod reumatičara će se pojaviti bolovi, izvijestio jedanas Državni hidrometeorološki zavod.
ZAGREB, 7. srpnja 2005. (Hina) - Približavanje ciklone uzrokovat će sutra u čitavoj Hrvatskoj nepovoljan biometeorološki utjecaj, nesanica, smanjena koncentracija i glavobolja moguće su kod meteoropata, a kod reumatičara će se pojaviti bolovi, izvijestio je danas Državni hidrometeorološki zavod.

Nepovoljan vremenski utjecaj uzrokovat će sutra tegobe i kod bolesnika s krvožilnim bolestima.

U subotu, 9. srpnja, zbog ciklone nad Hrvatskom nastavljaju se nepovoljne biometeorološke prilike. Stoga će meteoropati i dalje imati poteškoća s glavoboljom, bolovima na mjestima ranijih ozljeda ili biti slaboga raspoloženja. Tegobe će se nastaviti i kod kroničnih bolesnika.

U nedjelja, 10. srpnja, veći dio Hrvatske i dalje će biti pod utjecajem ciklone zbog koje će biometeorološke prilike i dalje biti nepovoljne. Stoga će meteoropati još uvijek imati poteškoća sa snom i razdražljivošću, a tegobe će osjećati i kronični bolesnici.

Na južnom Jadranu biometeorološke će prilike biti povoljne, pa većina ljudi ne bi trebala imati tegoba, kao niti kronični bolesnici.

U ponedjeljak, 11. srpnja također se nastavlja nepovoljan biometeorološki utjecaj ciklone nad Hrvatskom. U većem dijelu Hrvatske meteoropati i kronični bolesnici stoga još uvijek mogu imati poteškoće uzrokovane nepovoljnim vremenskim utjecajem. Na južnom Jadranu biometeorološke će prilike biti povoljne.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙