FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hong Kong: Parovi ne znaju što se treba raditi "ispod plahte"

HONG KONG , 4. srpnja 2005. (Hina/AFP) - Stanovnici Hong Konga na dnusu međunarodne ljestvice dobrih ljubavnika, a socijalni radnicinedavno su otkrili i zašto - navodno ih većina ne zna što se trebaraditi u postelji.
HONG KONG , 4. srpnja 2005. (Hina/AFP) - Stanovnici Hong Konga na dnu su međunarodne ljestvice dobrih ljubavnika, a socijalni radnici nedavno su otkrili i zašto - navodno ih većina ne zna što se treba raditi u postelji.

Grace Wong iz Udruge za planiranje obitelji izvijestila je kako su njezini suradnici tijekom prošle godine primili više telefonskih poziva tijekom kojih su klijenti postavljali pitanja iz kojih se dalo zaključiti da nemaju nikakvih saznanja o tomu kako voditi ljubav.

"Primjerice, neki bračni parovi ne poznaju sve dijelove tijela. Koliko god nevjerojatno zvučalo, neki čak ne znaju gdje im se nalaze spolni organi, a neki među njima nemaju pojma zbog čega dolazi do erekcije", rekla je Wong za Sunday Morning Post.

Redovito međunarodno istraživanje proizvođača kondoma Durex pokazuje da stanovnik Hong Konga kondom na godinu u prosjeku koristi 79 puta, za razliku od Francuza koji ih koriste prosječno 137 puta godišnje. Još jedno zanimljivo istraživanje pokazalo je da neki muškarci u Hong Kongu radije odlaze na posao nego što vode ljubav.

Sociolozi smatraju da je za ovakvo stanje među populacijom Hong Konga krivo "radoholičarstvo" koje su bivšoj koloniji nametnuli Britanci, a drugi su mišljenja da je riječ o stajalištu Kineza prema seksualnosti koji tu temu smatraju tabuom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙