FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MI: Šoprek sedmi na 100 metara, karanikić osma u dalju

ALMERIA, 30. lipnja 2005. (Hina) - Drugoga dana atletskih natjecanja naMediteranskim igrama u Almeriji hrvatski predstavnici nastupili su udva finala, Josip Šoprek je u utrci na 100 metara bio sedmi, dok jePetra Karanikić u skoku udalj bila osma, a Željko Vincek je izborionastup u finalu utrke na 400 metara.
ALMERIA, 30. lipnja 2005. (Hina) - Drugoga dana atletskih natjecanja na Mediteranskim igrama u Almeriji hrvatski predstavnici nastupili su u dva finala, Josip Šoprek je u utrci na 100 metara bio sedmi, dok je Petra Karanikić u skoku udalj bila osma, a Željko Vincek je izborio nastup u finalu utrke na 400 metara.

Šoprek je u polufinalu na 100 metara istrčao osmo vrijeme sa 10.67, da bi u finalu bio sedmi s vremenom 10.72. Pobijedio je Slovenac Matic Osovnikar ispred Francuza Lueyia Dovyja i Talijana Marca Torrierija.

Drugi naš predstavnik u ovoj disciplini Jurica Grabušić u polufinalu je istrčao 13. vrijeme sa 10.80 i završio nastup.

Petra Karanikić je skokom od 6.20 metara zauzela osmo mjesto u finalu dalja. Pobijedila je Talijanka Fiona May ispred dviju Španjolki Niurke Montalvo i Concepcion Montaner.

Martin Marić je u bacanju diska zauzeo posljednje, deveto mjesto s hicem 53.35 metara.

Željko Vincek je s vremenom 46.43 ostvario četvrti rezultat u polufinalu na 400 metara.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙